Aromatherapie voor consultatiebureaus

De eerste vier jaar bezoeken moeder en kind regelmatig het consultatiebureau. Aromatherapie kan helpen om een ontspannen sfeer te creëren. De geur van lavendel zorgt ervoor dat zowel mama als baby zich op hun gemak voelen en ze minder snel gaan huilen. Alles wat je nodig hebt is een aromalamp/luchtbevochtiger en een flesje etherische olie met lavendel erin zoals Relax Kids of Lounge Kids. 

Aromatherapie is een vorm van complementaire gezondheidszorg en kan op een natuurlijke manier zo’n 50 kinderkwaaltjes verlichten. Je kunt denken aan griep, verkoudheid, eczeem, huiduitslag, luieruitslag, slaapproblemen, buikkrampjes en nog veel meer. Ouders kiezen steeds vaker voor natuurlijke oplossingen dus is het fijn als je ze hierover goed advies kunt geven. 

In Mama’s Toverboek vind je adviezen en remedies voor 50 kinderkwaaltjes maar het is ook mogelijk om een Masterclass “Baby- en Kinderkwaaltjes” te organiseren voor jezelf en jouw collega’s. 

Klik hier voor een preview van Mama’s Toverboek (te bestellen bij Bol.com)

Masterclass " Baby- en Kinderkwaaltjes"

Ben je verpleegkundige of arts op een consultatiebureau en heb je interesse in een masterclass Aromatherapie? Boek een Masterclass “Aromatherapie & Zwangerschap” samen met collega’s. Dit kan in-company of op onze trainingslocatie in Hilversum.