I.v.m. vakantie zijn wij gesloten t/m 23 augustus advies@aromakids.nl

Wil jij aromatherapie introduceren?

Wat je nodig hebt is een aromalamp en een flesje aromablend (etherische olie). Dus hebben we even een kostenplaatje voor je gemaakt:

  • Eenmalige aanschaf aromalamp: vanaf € 57,-
  • Flesje Aromablend 100 ml: € 79,95 (2000 druppels)
  • Verbruik maximaal 10 druppels per dag gedurende 5 werkdagen per week.
  • Kosten: € 0,40 per dag per groep.. 

Dat valt reuze mee he? De aromalamp heeft een jaar garantie. Sommigen doen er jaren mee, dat ligt er natuurlijk ook een beetje aan hoe je er zelf mee omgaat. Mineraalwater zorgt voor weinig verkalking en is het behoud van je aromalamp. Wat betreft de prijzen van de etherische oliën. Citrusoliën zijn koudgeperst en kunnen pesticiden bevatten wat wij niet wenselijk vinden voor baby’s, kinderen en zwangere vrouwen. Daarom werken wij zoveel mogelijk met biologische etherische oliën van therapeutische kwaliteit. Dat betekent een hogere prijs maar wel de beste kwaliteit!

Gratis geuradvies!

  1. Ben je werkzaam in een kinderdagverblijf, kinderkliniek, kinderpraktijk, consultatiebureau, verloskundigenpraktijk, basisschool of werk je op een andere manier met baby’s, kinderen of zwangeren?
  2. En heb je interesse in geuren en aromatherapie?

Als jij op deze twee vragen “ja” kan antwoorden plan dan jouw gratis adviesgesprek waarin we samen gaan bespreken hoe je aromatherapie kunnen inzetten, welk doel je wilt bereiken en welke etherische oliën hier het beste bij passen.